Градинката „Детска радост“ од Гевгелија ни испрати фотографии од празничната атмосфера во нејзините простории.

Избираме најдобро украсена градинка!

Испратете ни фотографии – максимум 5 од една градинка. За секоја градинка ќе објавиме посебен текст со фотографиите, па таа што ќе има најмногу лајкови од читателите, ќе добие пакет производи од „Светот на Биби“.

Фотографиите, информации за градинката и телефон за контакт испраќајте ни на redakcija@fakulteti.mk.912

X