Деветнаесеттата кратка репортажа ни ја испрати шестооделенката Христина Босеовска од ОУ „Коле Канински“- Битола.

Христина ни пишува за Буковски Ливади.
Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:912

X