Следното видео несомнено ќе ви измами насмевка на лицето, особено изразот на малечкото дете кое ги слуша лекциите по наука од својот брат.

Детето има интересен израз на лицето додека збунето и по малку отсутно учествува во разговорот кој неговиот брат го има со новинарот. Тој одговара на прашањето што претставуваат вулканите, а неговиот брат само го повторува зборот „дијаманти“. Погледнете и расположете се, а и потсетете се дека науката е навистина важна.

Извор912

X