Во ова интересно видео ќе видите како едно шестмесечно бебе учи прво да плива, а потоа и да се превртува во вода (во текот на третата недела од тренингот), а во четвртата недела веќе сите тие вештини ги применува без проблем.

Бебето плива дури и со облека. Ова слатко бебенце уште од многу рана возраст ја добива обуката за успешно пливање, додека дури и многу повозрасни лица имаат голем проблем и страв од совладување на оваа навистина потребна вештина.

Погледнете го видеото.

Извор912

X