Емека Ихедигбо од Тексас покажува што значи да се биде вистински татко.

– Влегов за време на третманот за маникир на мојот сопруг со нашето мало девојче – напиша сопругата под видеото објавено на „Тик-ток“.

На видеото, таткото глуми клиент кој има екстра долга надградба на нокти направени од розови и портокалови сламки за пиење. 3-годишната ќерка на Ихедигбо, Зизи, е вработена која му го прави маникирот.

– Никогаш нема да бидам некој што ќе ја преиспита твојата работа – ѝ вели татко ѝ.

– Не си внимателен. Тоа не е моја вина – вели малото девојче.

– Дали ќе го поправиме ова? Да или не? – прашува татко ѝ, на што Зизи му вели дека поправката ќе го чини дополнително.

– Мора да се грижиш за себе. Дај го максимумот од себе, само тоа е важно – вели Зизи.

@nikadiwa Comment below to make your appointment 💅🏽😅 #waittilltheend #toddler #girldad ♬ original sound – Nika Diwa

Извор912

X