Децата некогаш знаат да бидат вистински „кралици на драмата“. Некогаш можат да ве извадат од такт, но некогаш и слатко да ве насмеат.

А тоа сигурно ќе го сторат дечињата што ќе ги видите во продолжение.

Извор912

X