Во студена вода, на температура околу нула Целзиусови степени, гладни и како пуштени од синџир. Кошмар за повеќето родители, бидејќи последно што очекувате кога ќе го оставите детето во градинка е ова.

Воспитување и одгледување на дански начин. Погледнете како изгледа сето тоа.

Извор912

X