Сите ја знаеме Пинк, како и нејзините песни, и сите знаеме колку прекрасен глас има.

Сега нејзината ќерка е таа што треба да добие овации за нејзиниот настап. Имено, Вилоу неодамна настапуваше на нејзината прва училишна приредба со преработка од песната „The Rose Song“ од Оливија Родриго.

11-годишното девојче докажа дека има глас еднакво волшебен како оној на нејзината мајка.

Извор912

X