Петтата кратка репортажа ни ја испрати 11-годишната Најла Шемовиќ од ОУ „Алија Авдовиќ“, Батинци.

Најла ни пишува за нејзините впечатоци од Скопската чаршија, за улицата со чадори, рестораните, џамијата…

Откријте ги нејзините доживувања од фотографиите што ни ги испрати:

За учество во конкурсот за детска репортажа, прочитајте ги правилата на следниот ЛИНК.912

X