Магдалена Петреска, едукатор во „Бибиверзум“

Магдалена Петреска, едукатор во „Бибиверзум“

Повеќе од авторот

„Во здраво тело здрав дух“ сме слушнале многу пати. Но, за да се одржува здравиот дух, треба да се создадат здрави навики, како што се:
– редовно одржување на личната хигиена
– консумирање разновидна храна богата со витамини и минерали
– физичка активност
– редовен и мирен сон.912

X