Мартин Поповски, едукатор во „Бибиверзум“

Мартин Поповски, едукатор во „Бибиверзум“

Повеќе од авторот

Здраво, ученици! Секогаш бидете љубопитни и истражувајте. Ви предлагам да одвоите време и да ги ѕирнете задачите. Направете си еден краток, но ефикасен тренинг по математика.912

X