На детето му се потребни поддршка, а и вистината, а не критики и нереалните пофалби. Објаснете му дека понекогаш победуваме, но некогаш и губиме, некогаш сме најдобри, некогаш просечни.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X