Овие денови секојдневно ќе ви предлагаме низа активности што може да ги прават децата, подготвени од „Светот на Биби“.

За децата да ги решаваат овие задачи, најголем дел од нив треба да се испечатат.

Активностите може да ги преземете на овој ЛИНК.912

X