Видео што се појави на социјалните мрежи покажува дете кое четирипати не успева да ја направи гимнастичката вежба.

Она што е неверојатно е поддршката од неговите соученици, кои го охрабруваат и не го оставаат да не успее. Така, момчето на последниот обид успева да ја направи вежбата и добива огромен аплауз.

Извор912

X