IQ UP! училишните центри од 1 септември ќе ги отворат вратите за сите заинтересирани ученици и деца да дојдат на бесплатен пробен час и да ја почуствуваат магијата на IQ UP! едукацијата, уникатноста на пристапите и техниките на едуцирање, како и позитивната атмосфера и инспиративни активности кои го прават учењето забавно и возбудливо искуство. Затоа ги повикуваме сите заинтересирани родители, да се регистрираат за бесплатен пробен час избирајќи го IQ UP! училишниот центар во својот град или општина. IQ UP! училишните центри нудат едукативни програми за деца од 5 – 13 години.

УПИСИ IQ UP! 2022/23

Повеќе за IQ UP! прочитајте на https://iqup.mk/912

X