Почетокот на учебната година нека биде повесел со пакетот производи од Светот на Биби – „Одиме на училиште“.

Пакетот содржи: папка, пишуванка, боенка, тетратка и молив и чини 299 денари. Можете да го нарачате на овој ЛИНК.912

X