Што да правите кога многу ви се спие, но и ви се јаде истовремено? Ова слатко детенце едвај успева да не потоне во длабок сон, додека во раката го држи остатокот од својот сендвич.

Кога неговата мајка ќе се обиде да му го земе, за да го остави да спие, тоа само извикува „Не!“ Погледнете ја неговата слатка и смешна реакција во видеото подолу.

Извор912

X