Една мајка сподели интересно видео на „Инстаграм“ на кое се гледа како нејзиниот син Виктор јаде сладолед.

– Многу се најаде, мислам дека храната ти е до овде. Полн ти е стомакот. Баш полн – вели неговата мајка.

– Слаткото оди во срцето – вели Виктор.

– Сериозно? – со насмевка вели неговата мајка.

Извор912

X