Децата се многу интуитивни. Тие се како мали сунѓери кои го впиваат и она што е изговорено и што не е. Тие практично го детектираат стресот и може да се однесуваат исто. Затоа, ако барем делумно сте под стрес околу нешто, постојат добри шанси вашето дете да стане гневно или многу немирно.

Прочитајте повеќе на овој ЛИНК.912

X