Од клиничката болница „Жан Митрев“ информираат дека примањето и земањето примероци за анализа за Ковид-19 се врши единствено по претходно закажување.

– Пожелно е сите закажувања да се вршат електронски преку следнава е-пошта: infosalter@zmc.mk. Доколку немате можност да го направите закажувањето електронски, ве молиме да се јавите на тел. 02/3091-484, секој ден во периодот од 7 до 19 часот – велат од болницата.912

X