Од денеска почнува пријавувањето на децата за учество во новиот пилот образовен модел „Бибиверзум“. Образовниот центар, кој се наоѓа во Градскиот трговски центар – I кат во Скопје, (веднаш до ресторанот „Џино“), е дел од големата образовна платформа „Во светот на Биби“, која вклучува многу образовни алатки и ресурси за воспитување и образование на децата.
Доколку сакате вашето дете да биде дел од оваа програма, пополнете ја пријавата.
Наставата ќе ја посетуваат 40 деца.
По оценка на успешноста на проектот, од наредната година, се планираат повеќе групи.912

X