Трогнати соседи објавиле на „Фејсбук“ фотографија откако примиле писмо со извинување од „Кикиритка“.

Во писмото пишувало: „Драги соседи… Јас сум старо 6 недели. Живеам со мајка ми и татко ми кои ме викаат Кикиритка. Јас сум среќно бебе и сакам да си играм, но брзо станувам кенкаво кога сум гладно (а кој не го прави тоа?). Ве молам земете од чоколадово на моја сметка, навистина ми е жал ако ве будам навечер – се гледаме. Ваше искрено“.

фото извор: Facebook

Во пакетот доставен до соседите имало и еден пар чепчиња за уши, со цел соседите да имаат тивка ноќ. Сепак, примателите немале никакви забелешки и жалби за новороденчето. На нивната објава напишале: „Бебето е ангел и ние речиси не сме слушнале ништо“.

фото извор: Facebook

Автор: Марта Клиф

Извор912

X