Доењето на бебето е можеби најубавата работа за мајките, моменти кога навистина се поврзувате со сопственото дете.

Но, дали некогаш сте се запрашале како функционира тој процес?

Во следното видео, со помош на денешната технологија, визуелно е прикажан процесот, чекор по чекор. Ќе сфатите како се создава мајчиното млеко, кое е од исклучително значење за растот и развојот на бебињата.

Извор912

X