Овој викенд (20-21 мај), пред „Синеплекс“ во „Сити мол“ ќе се одржат бесплатни едукативни работилници со Биби и Боби во неколку термини: 12:00 ч., 13:00 ч., 14:00 ч., 15:00 ч.

Придружете им се на Биби и Боби и донесете ги вашите најмили да се забавуваат, креативно да се изразуваат и да научат нови нешта!  
Очекувајте суперинтересни активности, забавни игри и многу смеење. 
Едукаторите од „Бибиверзум“ ќе се погрижат сите другарчиња да си поминат суперфанки!

912

X