95-годишен дедо сакал да доживее да го види своето правнуче – и неговата желба се остварила.

Откако неговата внука кажала дека е бременост во 2021 година, 95-годишниот дедо не бил сигурен дека ќе доживее да го види своето правнуче. Меѓутоа, тој сѐ уште е жив и му се остварила желбата да го чува – па така, додека младата мајка уживала во својот оброк, тој го шетал правнукот во дворот.

Извор912

X