Една мајка на својот тик-ток профил објави интересно видео на кое се гледа како ја забавува својата ќерка на многу креативен начин.

Имено, мајката Дијана го седнува девојчето на столче и заедно глумат дека се возат на луда железница. Погледнете ја реакцијата на девојчето.

@daianavaladares Criando memórias afetivas. Amo nós duas juntas! #crianca #diversaotiktok #diversao #memoriasafetivas #menina #meninaemaistranquila #vaiprofy ♬ 10 Minutes of Silence – Kent Nazareth Yoga Man

Извор912

X