Зошто да се оди во игротека или на игралиште, кога такво нешто може да се има и дома, во дворот?

Ова детенце ужива во сопствено игралиште каде што може да се вози на импровизирано вагонче, а целата забава почнува со тоа што родителот ги врти педалите на статичниот велосипед, од кој се произведува енергија што го придвижува вагончето.

Детето си има свој „ролеркостер“ и очигледно е дека одлично се забавува.

Извор912

X