Денешните фотографии многу се разликуваат од оние во минатото. Технологијата е напредната до тоа ниво што речиси не можете да препознаете дали се работи за реални фотографии или за монтажа.

Александрија, која е фотограф, изработила неверојатни фотографии од своите деца инспирирајќи се од фантастичните приказни за Хари Потер.

Во следното видео погледнете го процесот на изработка на фотографиите и се разбира – извонредниот резултат.

Извор912

X