Не постои подобар пријател на човекот од кучето, ниту поголема радост во семејството кога имате домашен миленик, а тоа го докажува и следното видео во кое малечко девојче не може да престане да се смее на кучето кое јаде пуканки.

Нејзиното смеење е и повеќе од симпатично и заразно, па сигурно ќе успее од срце да ве насмее. Погледнете го видеото и обојте го денот со насмевка.

Извор912

X