Најслатко знаат да нѐ насмеат дечињата – особено нивното чувство за ритам и танцување. Нека ве расположи следното видео, во кое едно преслатко девојче го покажува својот талент за танцување и тоа, ни повеќе ни помалку – на музиката од раперот Еминем.

„Кога ќе го видите своето тригодишно дете како го живее својот најдобар живот на музиката од Еминем“, напишала нејзината мајка.

Извор912

X