Родителството е можеби најтешката работа на светот, но содржи и многу забавни моменти. Особено кога се во прашање татковците. Секогаш знаат како да внесат забава и смеа во животот на нивните дечиња.

Во продолжение погледнете компилација на видеа од забавни моменти на татковци и нивните малечки.

Извор912

X