На видео што стана вирално се гледа како татко и син се расправаат за тоа кој на кого му е „љубов“, односно синот го повикува таткото да му одговори зошто ја нарекол мајка му „љубов“. Малото момче се лути затоа што тој е оној што го нарекуваат „љубов“, па му се чини дека не е во ред таткото да ја нарекува и мајката „љубов“.

@monikamarijanovic97 #ljubigamajka #tataisin #fyp #ljubomora #balkankomedija #mostar #bih #fypシ #smijesnodosuza ♬ original sound – Monika Marijanovic

Видеата ги снима и објавува мајката Моника, која тешко ја задржува смеата при дискусијата на нејзиниот сопруг и син.

@monikamarijanovic97 #ljubigamajka #fyp #tataisin #komedijabalkan #mostar #bih ♬ original sound – Monika Marijanovic

Иако таткото му објаснува зошто ја вика така и за што се работи, малиот не го прифаќа објаснувањето и бара таткото во иднина да ја нарекува „мама“.

Извор912

X