Ден Спраг на неговиот тик-ток профил објави видео во кое тој и неговата ќерка покажуваат неколку генерациски разлики.

@danspraggofficial The last one is defo a DAD thing! 😂 #relatable #thenvsnow #family ♬ original sound – Dan Spragg

Спраг ги претставува милениумците, а неговата ќерка ја претставува генерацијата наречена алфа. На видеото тие учествуваат во предизвикот „Некогаш наспроти сега“, па со мимики покажуваат колку е часот, како покажуваат срце, како го затвораат прозорецот од автомобилот и слични ситуации. Секој од нив различно ги претставува работите.

Извор912

X