Ќерката е главен вокал, двајцата синови се распределени на тапани и бас-гитара, а таткото е водечки гитарист. Ова е бендот кој нема да ве остави рамнодушни. Талентирани, музикални, забавни, преслатки.

Во следното видео погледнете ја нивната изведба, а сигурно најмногу внимание ќе ви привлече пејачката со нејзините движења и неверојатна харизма. Уживајте!

@illeanna8

♬ sonido original – Ileanna Salusstioo

Извор912

X