Една мајка решила да го прикаже своето бебе, кое според она што ќе го видите во видеото и не е баш малечко.

Имено, оваа мајка има навистина големо бебе, иако таа вели дека некои луѓе помислуваат оти таа е пониска и помалечка, па детето изгледа големо во споредба со неа.

Но, самите пресудите според она што ќе го видите.

Извор912

X