Кој вели дека со играчка не може да се фати добар плен?

Ова слатко девојче ја има вештината, па затоа со својата трска за риболов – играчка успева да улови голема риба. Помош добива од нејзиниот татко, бидејќи Џоси има само 4 години.

Џоси успева да улови голема риба користејќи ја нејзината трска и ваквиот улов е сон на повеќе риболовци.

Џоси и татко ѝ се пресреќни, а за колава риба се работи, погледнете во виралното видео.912

X