Креативноста на децата е на завидно ниво, особено кога имаат во план да направат некоја беља. Тоа што не се свесни за нередот кој го прават и како тоа изгледа ги прави уште посмешни кога се „фатени на дело“.

Во продолжение насмејте се со следната компилација на видеа во кои родители ги снимиле своите палавковци и нивните „дела“.

Извор912

X