Малите деца впиваат информации како сунѓери. Тие ги гледаат своите родители и другите блиски од нивната околина и го копираат нивното однесување.

Во следното видео ќе ве насмеат преслатките дечиња кои се обидуваат да ги направат истите гримаси и движења како нивните родители.

Извор912

X