Додека американскиот конгресмен Џон Роуз се обраќаше пред Претставничкиот дом на САД, неговиот син правеше смешни гримаси зад него.

– Му реков на мојот син Гај да се насмее пред камерата бидејќи неговиот помал брат ќе го гледа и еве што добив – објави Роуз на неговиот твитер-профил.

Извор912

X