Кајла Косуга го снимила смешното однесување на нејзината ќерка Елисија што ги насмеа и интернет-корисниците. Имено, Кајла снимила како малото девојче се преправа дека плаче за да го привлече вниманието кон себе иако не пушта ни една солза.

Мајката под видеото пишува дека нејзиното лажно плачење најчесто функционира кај нејзиниот сопруг.

@kaylakosuga

Y’all see the little smirk 😂 this only works on dad haha

♬ Funny – Gold-Tiger

Извор912

X