Патувањето со авион со деца може да биде стресно, но малата Џоузи покажа дека може да биде и забавно.

Во неодамнешното видео објавено на „Тик-ток“ од родителите Џена и Џордан Робинс, нивната малечка ќерка ги поздравува сите што се качуваат во авионот. Роузи им го разубавува почетокот на патувањето на многу патници, а ги освои и интернет-корисниците со оглед на тоа што видеото има повеќе од 1,2 милиони прегледи.

@therobinshome one of the cutest things I’ve ever witnessed👏🏻 #babyfever #babytok #babytiktok #babiesoftiktok #parenthood #babytravel #babygirl #9monthsold #babymilestones ♬ youre so cute – averyyyy

Извор912

X