Тапаните се чест избор на музички инструмент од страна на децата. Енергичноста и ритамот веројатно им прилегаат на младите ентузијасти. Таква позитивна енергија и голема доза на рокерска жештина покажува и девојчето што ќе го видите во видеото.

Имено, таа свири на тапани, а изведува песна од легендарниот бенд „Металика“. Нејзиниот ентузијазам и талент ќе ве воодушеват. Внесена во ритамот, изгледа и звучи навистина професионално.

Извор912

X