Откако нејзината мајка родила момче два месеци пред терминот, девојчето Камила (6) го запознала својот брат сосема неподготвена.

Во 32. недела од бременоста Дајмонд-Ли Ферер итно била пренесена во болница поради одвојување на плацентата. Еден ден подоцна, на 1 септември, таа родила машко дете. Камила дошла да ја посети мајка си, но не знаела дека веќе се породила.

„На првиот училиштен ден баба ѝ ја зеде и ја донесе да ме посети. Бев на одделот за неонатална интензивна нега. Кога влезе, беше збунета бидејќи ме виде со бебето, а не знаеше кое е тоа бебе“, се потсетила мајката на моментот.

Малото девојче било преплавено од емоции и се расплакало. Трогателниот момент бил снимен на камера и гордата мајка го објавила на „Тик-ток“. Видеото можете да го погледнете подолу.

@dddiamondlee when your rainbow baby brother decides to come 2 months early & you had no idea ??✨ #premie #nicuawareness #rainbowbaby #nicuawarenessmonth #nicubaby ♬ To Build A Home – The Cinematic Orchestra

Извор912

X