Секоја бремена жена размислува дали сака да сними вакво видео, но, сепак, мал број од нив одлучуваат навистина да вложат труд за секојдневно снимање. Покрај тоа, тешко е да се биде и оригинален. Или можеби не е. На оваа мајка ѝ успеало да направи видео со мали, слатки изненадувања.

фото извор: Јутјуб

Вакви видеа во кои мајките се снимаат секој ден од бременоста и така го следат растот на стомакот и промените на телото има безброј. Многу од нив веќе сме ги виделе, но ова видео, кое во меѓувреме го погледнале 22 милиона луѓе на „Јутјуб“, сепак е поинакво и посебно. Вреди да се погледне912

X