Има ли нешто послатко од пријателството помеѓу децата и нивните домашни миленичиња?

Нека ви се стоплат срцата со следното видео во кое се прикажани неодоливите реакции на малите дечиња кога првпат се среќаваат со своите домашни миленичиња.

Извор912

X