Познато е дека радоста кај учениците е неизмерна кога завршува учебната година или, пак, кога завршува одредена фаза од образовниот процес.

Во следното видео ќе видите „лавина“ од листови хартија кои ученици ги фрлаат во ходникот на крајот од учебната година. Училишниот ходник е преплавен со бели листови хартија, па не може да се видат ни самите ученици.

Како мала шега, на крајот од видеото пишува: „Бог нека му помогне на оној што ќе биде задолжен да го исчисти ова!“

Извор912

X