Фотографирањето на децата може да биде вистински предизвик, но не кога е во прашање ова преслатко девојче.

Имено, таа фокусирано гледа во камера која е стара 120 години. Кога камерата ќе „светне“, таа прави уште посладок израз на лицето и трепнува со очите.

На видеото може да се погледне и процесот на развивање на фотографијата. Нема да останете рамнодушни на преслаткото девојче и нејзиниот неверојатен портрет.

Извор912

X