Верувале или не, во оваа игротека, која се наоѓа во Истанбул, Турција, сите реквизити се плетени.

Колоритна и несекојдневна, игротеката е привлечна дури и за возрасни луѓе. Се работи за навистина уникатен простор кој може да го погледнете во следното видео.

Извор912

X