Додека некои деца се жалат на досада, некои работат уште на 9-годишна возраст.

Такво е и девојчето што ќе го видите на следното видео. Имено, таа од рано наутро прави бурек, бидејќи токму таа е најмладиот бурек-мајстор во Србија. Нејзиното име е Лена и од толку млада возраст таа му помага на татка си во пекарницата што ја поседуваат во Обреновац.

Во продолжение погледнете ги производите на Лена.

Извор912

X