Важноста на пријателството и поддршката се клучни во животот, особено кај децата.

Во видеото што ќе го погледнете се гледа на дело поддршката од пријателите, додека учителката поставува прашања. На еден од учениците учителката му дава задача да ги пронајде бројките што таа му ги кажува на листовите хартија на масата каде што се запишани. Кога ученикот дава точни одговори, неговиот верен пријател со извици му дава поддршка и се радува на неговиот успех.

Погледнете ја неодоливата реакција во продолжение.

Извор912

X